Nátierka zo sušených paradajok

0 / 5

10 min 5 4 €

46

Nátierka zo sušených paradajok

Chutí ti talianska kuchyňa? Sprav si nátierku zo sušených paradajok a večeraj ako taliansky gurmán. Bon apetit!

Ingrediencie ♢ Nákupný zoznam

sušené paradajky v oleji

mrkva

orechy (napríklad kešu)

nemusíš ich pridávať, pomazánka chutí dobre aj bez

Tip po študentsky

Mrkvu môžeš, ale nemusíš predvariť. Pokojne môžeš použiť aj surovú.

Postup Príprava: 10 min

Krok 1Mrkvu rozmixuj so sušenými paradajkami a orechmi.

Krok 2Prilej olej z paradajok, prípadne olivový olej, aby pomazánka získala požadovanú konzistenciu.

Krok 3Podľa chuti dochuť korením či soľou.

Krok 4Pomazánku natri na hrianku, či pečivo a pridaj syr, olivy alebo bazalku.

Komentovať