Rukolový šalát s cviklou

0 / 5

10 min 2 3 €

38

Rukolový šalát s cviklou

Cvikla je slovenská superpotravina, ktorá držala naše babky v kondícii celý život. Vylučuje soľ z tela, povzbudzuje činnosť žalúdka, podporuje rast buniek, dodáva pružnosť a lesk vlasom, nechtom a pleti. Neutralizuje a odstraňuje jedovaté látky v mozgu. A ty ju stále vo svojom jedálničku obchádzaš? Daj jej šancu a vyskúšaj tento enormne dobrý, rýchly a lacný šalát.

Ingrediencie ♢ Nákupný zoznam

varená červená repa (cvikla)

rukola

cottage cheese

ľadový šalát

soľ

mleté čierne korenie

olivový olej

Tip po študentsky

Neboj sa pridať aj inú zeleninu, napríklad mrkvu nakrájanú na tenké plátky.

Postup Príprava: 10 min

Krok 1Cviklu uvar do mäkka, alebo si kúp predvarenú.

Krok 2Rukolu pokvapkaj olivovým olejom, osoľ, okoreň a poriadne premiešaj.

Krok 3Ľadový šalát posekaj na menšie kúsky, následne na ňu vrstvi ochutenú rukolu, nakrájanú cviklu a cottage cheese.

Komentovať