10 min 5 4 €
Nátierka zo sušených paradajok
Chutí ti talianska kuchyňa? Sprav si nátierku zo sušených paradajok a večeraj ako taliansky gurmán. Bon apetit!
Ingrediencie ♢ Nákupný zoznam
sušené paradajky v oleji
mrkva
orechy (napríklad kešu)
nemusíš ich pridávať, pomazánka chutí dobre aj bez
Tip po študentsky
Mrkvu môžeš, ale nemusíš predvariť. Pokojne môžeš použiť aj surovú.Postup Príprava: 10 min
Krok 1Mrkvu rozmixuj so sušenými paradajkami a orechmi.
Krok 2Prilej olej z paradajok, prípadne olivový olej, aby pomazánka získala požadovanú konzistenciu.
Krok 3Podľa chuti dochuť korením či soľou.
Krok 4Pomazánku natri na hrianku, či pečivo a pridaj syr, olivy alebo bazalku.